The Open Care Connect Ecosystem

Open Care Connect Ecosysteem

Binnen het Open Care Connect ecosysteem onderscheiden we 5 solutions. De solutions beslaan ieder een deel van het ecosysteem en worden ingevuld al dan niet met behulp van sterke partners. 

Open Care Connect kan producten en diensten (oplossingen in de leefomgeving van de cliënt) van diverse fabrikanten aansluiten en onderling koppelen. Zowel nieuwe als bestaande technologie, met als voordeel dat zorgorganisaties geleidelijk de overgang kunnen maken naar de vele oplossingen die beschikbaar komen binnen het ecosysteem.

Klik op de solutions om een toelichting te lezen.

 

  • Ecosysteem
  • Software Solutions
  • Product Solutions
  • Project Solutions
  • Consultancy Solutions
  • Managed Solutions

Ecosysteem

 

Het Ecosysteem van Open Care Connect

Software Solutions

Het hart van het Open Care Connect-concept bestaat uit drie software-oplossingen. Een ‘on premise’-oplossing (CQ-Net Server), een cloudplatform (CQ-Net Live) en een oplossing om alle functionaliteiten vanuit één app te bedienen (CQ-Mobile).

Schematische weergave van de Software Solutions

Product Solutions

De software-oplossingen binnen het Open Care Connect-concept staan niet op zichzelf. Er zijn altijd hardware-oplossingen nodig om bepaalde functionaliteiten vorm te geven. Denk aan producten, systemen of platformen van derden op het gebied van eHealth, IoT en zorgdomotica.

Schematische weergave van de Product Solutions

Project Solutions

Een zorgoplossing is eenvoudig te gebruiken als deze goed is geïmplementeerd. Implementatie is een vak apart en vraagt om expertise op verschillende gebieden. Binnen het Open Care Connect-concept wordt de implementatie daarom als project opgepakt en uitgevoerd door geselecteerde partners met ieder hun eigen werkwijze en toegevoegde waarde.

Schematische weergave van de Project Solutions

Consultancy Solutions

Onze partners (consultants) helpen organisaties met het ontwikkelen van een visie en strategie voor implementatie en adoptie van nieuwe technologie en processen. Hierdoor staat de technologie niet op zichzelf, maar wordt het zorgproces optimaal ondersteunt. Doormiddel van data verbeteren ze processen.

Schematische weergave van de Consultancy Solutions

Managed Solutions

Zorg gaat 24×7 door. Zowel op werkdagen als in het weekend. Een storing in het zorgsysteem moet dan ook meteen worden opgelost. Open Care Connect biedt daarom 24×7 service. Dit betekent dat er áltijd iemand bereikbaar is voor service en support.

Schematische weergave van de Managed Solutions

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.