Yourizon nieuwe partner in het Open Care Connect ecosysteem

Vanaf half januari is Yourizon officieel gestart als Implementatie Partner van Eurocom Group en daarmee Open Care Connect. Het ondertekenen van de overeenkomst door Harry Wassens (directeur Yourizon) en Martijn Schuurmans (CEO Eurocom Group) vormt het begin van een nieuwe samenwerking.

Harry Wassens (Yourizon); ‘’Door onze samenwerking met Eurocom Group met het Open Care Connect ecosysteem en Ascom, realiseren wij een totaaloplossing voor de zorg. Yourizon is hiermee de enige partner die bestaande en nieuwe klanten kan bedienen met beide oplossingen en door het combineren van beide oplossingen een unieke CARE propositie kan leveren. Door onze bestaande kennis op het gebied van networking en telefonie (o.a. Cisco en Mitel) hebben we nu een propositie die in de markt verder niet aanwezig is.”

Martijn Schuurmans (Eurocom Group); “Door het aangaan van een overeenkomst met Yourizon breiden we het Open Care Connect ecosysteem uit met een gedreven partner die beschikt over de juiste kennis en ervaring in onze veranderende markt en die diep verweven is met de Ascom organisatie. We hebben hiermee nog grotere mogelijkheden om al onze eindgebruikers (zorgorganisaties) maximaal te ondersteunen bij de digitale transformatie die volop gaande is in de zorgmarkt in Europa, ongeacht hun huidige systemen.

Ascom heeft ook in Nederland een grote installed base en daarnaast is Ascom al jaren een gewaardeerde Open Care Connect Technology Partner. Door de samenwerking met Yourizon kunnen Ascom klanten nu eenvoudig en snel hun bestaande systeem uitbreiden met alle mogelijkheden van Open Care Connect zoals: business intelligence, de CQ-Mobile app en natuurlijk de technologie van al onze Technology Partners op het gebied van wearables, sensoren en ondersteunende clouddiensten. Open Care Connect helpt zo hun innovatiekracht te vergroten zonder grip te verliezen op kwaliteit.”

Over Yourizon

Yourizon is dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen en diensten. Yourizon is één van de weinige partijen die (Zorg) Domotica, Communicatie technologie en Netwerk infrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert. De kracht van Yourizon zit in de integratie tussen alle platformen, waarbij Yourizon goed kijkt naar wat bij een organisatie past en wat niet. Yourizon bestaat uit een groep deskundige tot op het bot gemotiveerde professionals met ieder minimaal 15 tot 20 jaar ervaring. Door de inzet van Yourizon plaatst u niet éénmalig een stip aan de horizon maar helpen wij mee om uw organisatiedoelen sneller te behalen en uw horizon te verbreden. – ‘Connecting Your Business’.

Over Eurocom Group en Open Care Connect

Eurocom Group uit Eindhoven is producent en levert sinds 1996 innovatieve producten aan de zorgmarkt. Met een Europees dealernetwerk en een strategische samenwerking met toonaangevende technologische partners is Eurocom Group in staat nieuwe trends voortijdig te signaleren en hier met innovatieve producten invulling aan te geven. Eurocom Group is de initiatiefnemer van Open Care Connect.

Op het Open Care Connect ecosysteem worden producten en diensten van diverse fabrikanten aangesloten en onderling gekoppeld. Zowel nieuwe als bestaande technologie, met als voordeel dat organisaties geleidelijk de overgang kunnen maken naar de vele oplossingen die beschikbaar komen binnen het ecosysteem. Mét behoud van centraal beheer en gebruik via één platform en één mobiele app. Het ecosysteem bestaat onder andere uit software, producten, tools, diensten en partners.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.